Gjør det selv, enkelt og rimelig med vår

Bestillingsportal

Ett sted for alle dine lisenser

Vår bestillingsportal er laget for IT-ansvarlige som ønsker mer fleksibilitet i hverdagen, den samler alle software og cloud tjenester på ett sted for administrasjon og kjøp. Få alt på 1 faktura per måned og avbestill lisenser når som helst med et klikk. 

Ingen bindingstid – Ingen skjulte kostnader – Maksimal fleksibilitet

Bare Epost

For de som kun trenger epost og kalender på web og mobil, så er Exchange Online Kiosk et rimelig alternativ.
Kr. 18,- Per måned

Bestselgeren

Office installert på PC'en med favoritt-tjenestene inkludert (Epost, Onedrive og Teams). Microsoft 365 Business Standard har det de fleste trenger til en hyggelig pris.
Kr. 110,- Per måned

Alt-i-ett

Økt funksjonalitet for sikkerhet, samhandling og automasjon. Microsoft 365 E3 er for de som krever å få litt mer ut av sin løsning.
Kr. 204,- Per måned

Start & Stopp

Med en moderne tilnærming til IT administrasjon har vi gjort det enklere enn noen gang å spare kostnader og tidsbruk.

Med over 40 leverandører direktetilknyttet vår løsning skjer bestilling og leveranse samtidig. Ta i bruk programvare umiddelbart, fjern det du ikke trenger med et klikk og du betaler kun for det du bruker. 

Fakturert per måned

Bruk noe i dag og fjern det i morgen. Du betaler for det du bruker. 

Systemet oppsummerer automatisk ditt dagsforbruk og faktura sendes etterskuddsvis per måned. Du har full oversikt over forbruket underveis og ser stipulert beløp for neste faktura. En enkel faktura per måned, full oversikt når som helst.  

Skreddersydd utvalg

Vårt sortiment har over 40 leverandører med flere enn 750 tjenester tilsammen og vi legger stadig til flere. 

Om du ikke finner det du trenger lager vi et egendefinert utvalg for ditt spesifikke behov. Snakk med oss om bestillings-automasjon og hvordan vi kan forenkle din hverdag. 

Kostnadskontroll

Har din bedrift flere lokasjoner eller adskilte avdelinger? Vår bestillingsportal gir kostnadskontroll med avdelingsgrupperinger og mulighet for delt faktura per enhet.

Ta kontakt

Azure

Få detaljert bruksoversikt over alle dine resurser i Microsoft Azure, levert i en smidig Power BI rapport så du kan filtrere ned i minste detalj med noen få tastetrykk.

Book videomøte

Alt på ett sted

Administrer alle programvarebestillinger på ett sted og gi tilgang til beslutningstakere for selv-administrasjon av deres behov i sanntid. Effektivt og enkelt.

Våre leverandører