Skap hverdagshelter i din bedrift med

Prosess-Automasjon

RPA, hva er det?

RPA er forkortelse for Robotic Process Automation og kort oppsummert betyr det å ta i bruk en data robot, altså en programvare som er kapabel til å bruke en datamaskin på noenlunde samme måte som et menneske, til å automatisk utføre oppgaver som ellers hadde vært manuelt håndtert av mennesker. 

Ett annet element innen automasjon er å knytte sammen forskjellige systemer slik at de enkelt kan veksle informasjon og oppgaver seg imellom. Vi knytter disse metodene sammen under begrepet Prosess-Automasjon. Mange tror at å investere i slike løsninger er både dyrt, tidskrevende og forbeholdt større bedrifter. Med et stadig voksende marked av enkle og rimelige verktøy har dette nå blitt relevant for de fleste.   

Hva kan jeg bruke det til?

Målet med Prosess-Automasjon er best fordelt i to grupper. Forestill deg en graf med to akser, der den ene representerer tidsbruk og den andre aksen hvor ensformig, repetitiv eller rettere sagt kjedelig en gitt oppgave er. De oppgaver som havner høyt på en eller begge aksene er ofte gode kandidater å se nærmere på. 

Eksempler på slike repetitive oppgaver: inntasting av data i ett system (punsjing), opprettelse av skjemaer eller kontrakter, forflytting av data mellom systemer, datavask av rapporter, utadgående salgs-kommunikasjon og planlegging av serviceoppdrag. 

Modulært system

Våre anbefalinger baseres på enkeltsystemer som løser utfordringene dine så rimelig som mulig, deretter kan disse enkelt utvides til å dekke flere oppgaver.

Ta kontakt

Verdifull kunnskap

Ansatte som får opplæring til å automatisere sine oppgaver, vil enkelt kunne overføre kunnskapen til å dekke flere områder og hjelpe sin kollegaer å komme i gang.

Book videomøte

Integrasjon

Vi hjelper deg å integrere bedriftens systemer slik at beslutninger og informasjonsflyt går så raskt som mulig, samtidig som risiko for feil reduseres betraktelig.

Se priser

Gjør det selv, IT!

Din IT løsning kan gi langt større avkastning i form av trivsel blant de ansatte ved å la den løse en større del av bedriftens oppgaver automatisk. La oss hjelpe din bedrift å slå et slag mot tidstyver og legge et godt grunnlag for automatisering av nåværende og fremtidige prosesser. 

Vårt mål er ikke “bare” å automatisere bedriftens prosesser men samtidig lære de ansatte å bruke disse metodene til å selv kunne automatisere andre og fremtidige prosesser. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan dette kan være til nytte for din bedrift. 

Priser

Alle priser er Eks. Mva.

Konsultasjon

kr1600
Per time

Bruksområder

 • Prosjektarbeid
 • Individuell opplæring
 • Integrasjonsarbeid
 • Ferdiglaget automasjon
Book videomøte

Sprint

kr10.000
Per avtalt løsning

Inkludert

 • Løse en gitt problemstilling
 • Integrasjon mellom systemer
 • Fler-stegs-prosesser
 • Testing, opplæring og utrulling
Book videomøte

Kurs

kr25.000
Opptil 10 deltakere

Inkludert

 • Kartlegging av prosesstyper
 • Kurs (4 timer)
 • Test din første prosess
 • Oppfølgingssamtale
Ta kontakt